Zoek binnen de site van Stichting Volksbond Rotterdam

Volksbondlezing 2023
Drugs: zorg of zegen?

Stichting Volksbond Rotterdam organiseert op 23 november 2023 in de Kunsthal Rotterdam de eerste editie van “Volksbondlezing”.

Wij bieden een gevarieerd programma met boeiende sprekers, levendige discussies over middelengebruik en culturele intermezzo’s. Laat je meeslepen door de introductie en opening, waarbij de geschiedenis, missie en visie van de SVR worden belicht en zullen twee hoogleraren het woord nemen.

Mis ook de SVR prijsuitreiking niet, waarbij prestaties op het gebied van middelengebruik worden erkend. Daarna volgt de officiële opening van CESAR (CEnter for Substance use and Addiction Research Rotterdam), gevolgd door een interview.

Het hoogtepunt van de dag is de keynote presentatie van Prof. Dr. David Nutt (GB). Hij laat je verrassen en uitdagen met zijn inzichten op het gebied van middelengebruik. Na de keynote presentatie volgt een panel discussie, waarbij verschillende experts hun kennis en perspectieven delen.

Dit evenement belooft een unieke gelegenheid te zijn om geïnformeerd te worden, te discussiëren en nieuwe inzichten op te doen over middelengebruik. Kom en laat je inspireren!

 

Aanmelden voor de Volksbondlezing
Drugs: zorg of zegen?

Naam