Zoek binnen de site van Stichting Volksbond Rotterdam

Resultaat:

Ondersteuning uitgave LEF

Jaar: 2021
Duur: 1 jaar
Ondersteuning: Financiële bijdrage
Naar website

Ondersteuning uitgave LEF

In het blad
In Lef Magazine wordt veel aandacht besteed aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten, achtergronden, maatschappelijke trends, (nieuwe) behandelmethoden en ethische aspecten van verslaving. Deze worden afgewisseld met luchtige rubrieken zoals Lefstyle en Junkfood en diepgaande interviews met verslaafden in herstel, hun familieleden en ervaringsdeskundigen. Kortom: mensen met lef!

Doel
Naast het inspireren en motiveren van haar lezers, heeft Lef Magazine een duidelijke ideologische missie. Het magazine draagt o.a. door inspirerende interviews, reportages en achtergrondverhalen bij aan de maatschappelijke opinie en beeldvorming over de ziekte verslaving. Het blad wil stigmatisering van het onderwerp op alle fronten tegengaan. De boodschap luidt dan ook: veranderen en genezen kan. Heb jij het lef?Links

LEF Magazine

Ik wil een subsidie aanvragen

Ondersteuning aanvragen Lees ook onze criteria

Meer resultaten

Jong010 – dé Rotterdamse Kinderkrant (2024)

Jong010 is dé gratis papieren krant voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar in Rotterdam. De kinderkrant verschijnt 10 keer per jaar in een oplage van 38.000

Lees meer

Onderzoek naar de rol van erfelijkheid bij verslaving en ADHD (2023)

Radboud UMC Nijmegen

Lees meer

Onderzoek naar de effecten van Linker en Rechter Insula Inhibitie op Craving en Cognitieve Controle in Dagelijkse Rokers’ (2023)

Erasmus Universiteit Rotterdam in samenwerking met Vrije Universiteit Amsterdam

Lees meer

Alcoholgebruik en impact op foetale en neonatale hersenontwikkeling (2022) (2022)

Een uniek longitudinaal cohortonderzoek waarin met behulp van een vragenlijst- en interview de prenatale alcoholblootstelling zal worden onderzocht.

Lees meer